PORTFOLIO

INTERIEURONTWERP REKKEN

Voor een echtpaar  uit Rekken heb ik een mooi interieurontwerp mogen maken. Nadat ik  bij mijn opdrachtgevers voor een intakegesprek ben geweest  werd mij duidelijk dat ze van  de style industrieel houden  Vanuit daar heb ik een ontwerp gemaakt  passend bij hun wensen. Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan verder.

INTERIEURONTWERP LICHTENVOORDE

Voor een leuk jong stel uit Lichtenvoorde heb ik een mooi interieurontwerp mogen maken. Na de kennismaking werd mij duidelijk wat ik voor ze kon betekenen. Een verbouwing met een  nieuwe indeling, en een sfeervol geheel was het uitgangspunt. 

Nadat het moodboard was goedgekeurd ben ik verder gegaan met het ontwerp. En kijk hier naar het mooie resultaat.

INTERIEURONTWERP RIJSSEN

Verbouwen of verhuizen?

Dat was een keuze voor een gezellig stel op leeftijd. Nadat ik voor een kennismakingsgesprek was geweest werd mij veel duidelijk. Ze leefde in een gedateerde interieur terwijl ze open stonden voor nieuwe moderne interieur.en ik mocht dat voor hun ontwerpen. Hoe ze bij mij waren gekomen? Ik was bij hun dochter geweest voor kleuradvies op locatie. Ik kreeg de vrije hand om te doen wat goed was voor hun en bij het maken van de foto's gaven ze aan om elke dag blij te zijn met hun nieuwe interieur.

INTERIEURONTWERP SLAAPKAMER

Voor mijn zoon heb ik zijn slaapkamer mogen ontwerpen.Mam, ik ga een nieuw bed kopen en jij mag de styling doen. Zo gezegd zo gedaan. Hij had een slaapkamer waar de muren nog wit waren, wit bed en geen sfeer. Van een F.C Twente kamer naar een mooi volwassen slaapkamer waar hij vele uurtjes doorbrengt met zijn hobby gamen.

ACCESSOIRESPLAN KINDERSLAAPKAMER

Ik  kreeg een e-mail met de vraag of ik een accessoiresplan kon maken voor een 2 jarige  dochter van mijn opdrachtgevers. Ja dat kan ik zei ik. Nadat ik thuis ben geweest en de ruimte heb bekeken hebben we samen de wensen doorgesproken. Ook mocht ik meedenken voor de gordijnen die in alles slaapkamers kwamen te hangen.

Kleurenplan  Rijssen

Voor een familie uit Rijssen heb ik een kleurenplan mogen maken.

Wat ze al wel gekocht hadden waren de eetkamerstoelen, en dat was het uitgangspunt om daarvan een samenhangend interieur van te maken.

INTERIEURONTWERP  Rijssen

Op een zaterdag kwamen mijn opdrachtgevers bij mij met de vraag of ik ze kon helpen met een interieurontwerp. Natuurlijk kan ik dat. Leuk zei ik. Na een leuk intakegesprek ben ik aan de slag gegaan met het ontwerp. Een mooi evenwichtig kleurrijk interieurontwerp moest het worden en een aantal bestaande meubels moesten terug komen in het ontwerp.