HOE FIJN IS HET?

Je thuis voelen in je eigen huis. Je eigen vertrouwde basis waarin je je prettig voelt. Om te doen wat je wilt doen.

 

Kleur doet veel met je emotie en je humeur. Kies je voor stimulerende kleuren zoals rood, oranje of geel of juist voor blauw en groen, de ontspanningskleuren.

Of houd je het liever neutraal met grijs en beige. De juiste kleur voor je interieur kiezen is niet altijd even makkelijk. Een felle kleur  kun je snel beu zijn. Een saai huis wil je ook niet. Ben je niet blij met je uiteindelijke keuze, probeer het dan te veranderen. Je zult jezelf meer thuis voelen wanneer je tevreden bent over je interieur. Lukt het je niet de juiste sfeer te creëren dan help ik je met alle plezier. 

WERKWIJZE:

 
• Per telefoon of e-mail worden wensen en doelen en de
situatie in beeld gebracht.
 
• Om een juist advies uit te brengen, ontvang ik vooraf de plattegrond, foto's van de huidige situatie en zelf uitgekozen sfeerbeelden van het gewenste interieur.
 
• Op een afgesproken tijdstip  vindt het intakegesprek plaats en bekijken we welk interieurontwerp het best past bij de woonwensen.
 
• Het gekozen ontwerp  wordt daarna verder uitgewerkt. Voor de presentatie van het uitgewerkte ontwerp kom ik graag terug op een afgesproken datum.